Milieu vraagstukken? Veiligheids uitdagingen? Uitbreidingsplannen? Wij doen ze slagen!
Vraag telefonisch contact met een expert!

 
Een multidisciplinair team van deskundigen tot uw dienst

 

 Team Wiels & Partners

 

U krijgt de steun en begeleiding van onze experten, die u met hun verschillende disciplines een unieke combinatie aanbieden van juridisch, technisch en economisch advies.

 

In een sterke vertrouwensrelatie - onafhankelijk en dus zonder belangenvermenging - hands-on en dus omgezet in de praktijk.

 

Wij zijn denkers en doeners, die vanuit hun passie en expertise uw milieu- en veiligheidszaken ter harte nemen. Ook als het gaat om moeilijke dossiers. In 1993 waren we met z'n vieren, momenteel zijn we al met meer dan 20.

 

Wiels & Partners werd opgericht door jurist Danny Wiels, na het in voege treden van Vlarem in 1991. Wiels & Partners werkt sinds 1993 nauw samen met VOKA West-Vlaanderen om grote tot kleine bedrijven te helpen in de meest uiteenlopende sectoren met diverse aspecten. We zijn partners met Syntra-West en KULAK voor het organiseren van opleidingen en seminaries. We wensen zoveel mogelijk kennis te delen via de door ons gecoördineerde maandelijkse Club van Milieucoördinatoren.

 

Wiels & Partners is op vlak van milieu, preventie & veiligheid en ruimtelijke planning & stedenbouw uitgegroeid tot een belangrijke speler in Vlaanderen. Ontdek hoe wij u kunnen helpen om de wetgeving correct te volgen en tegelijk rendabel te blijven. Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Opleidingen

 • Club milieucoördinator 3 en 17 oktober 2018

  meer info...

 • Club milieucoördinator 18 en 25 april 2018 - Thema 8: Brandpreventie

  meer info...

alle opleidingen
Publicaties in vakpers

 • 03/10/2018

  Wat u moet weten over milieu-incidenten

  lees meer...

 • 09/08/2018

  Club milieucoördinator: meer dan 20 jaar samenwerking tussen Syntra en Wiels & Partners

  lees meer...

alle publicaties