Milieu vraagstukken? Veiligheids uitdagingen? Uitbreidingsplannen? Wij doen ze slagen!
Vraag telefonisch contact met een expert!

   
  Een adviesbureau dat plannen doet slagen

  Ondernemen is onlosmakelijk verbonden met uw omgevingsbeleid dat bepaald wordt door 'Milieubeheer en milieuzorg', 'Preventie & veiligheid op het werk' en 'Ruimtelijke planning & stedenbouw'.

   

  Elk van deze domeinen maakt deel uit van onze core-business waarin we u als specialisten graag ondersteunen en begeleiden om: 

  • de juiste beslissingen te nemen in functie van trefzekerheid
  • de continuïteit van uw bedrijf te garanderen in functie van bedrijfszekerheid
  • de optimale mogelijkheden te detecteren in functie van rendabiliteit

  We denken met u mee, en nemen de gepaste actie met als enig einddoel uw plannen maximaal waar te maken.

   

  Wiels & Partners is het klankbord van de ondernemer, de manager, de milieucoördinator en de preventie-adviseur. Uw business is ook onze business gezien de ervaring in sectoren als afvalverwerking, benzinestations, bouw, brouwerijen, chemie, elektronica, glas, grafische sector, houtverwerking, kunststof, mengvoerderbedrijven, metaal, slachthuizen, textiel, transport, voedingsindustrie, wasserij, witte sector...

   

  Wiels & Partners staat voor team-spirit waarbij we nauw samenwerken met VOKA, KULAK, HOWEST en Syntra evenals diverse gespecialiseerde partners.

   


   

  Management -Technisch - Juridisch

   

  Advies Management Technisch JuridischOm de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen is er nood aan permanente opvolging van het snel evoluerende wettelijk kader.  Uw bedrijf wenst hiermee ten allen tijde conform te zijn? Wiels & Partners geeft u zowel technisch als juridisch advies. Wij kennen niet enkel de wet, maar we denken ook strategisch met u mee, creëren praktische hands-on-oplossingen en helpen u die te implementeren.

   

  Een gedegen advies weet een evenwicht te vinden tussen de pijlers van techniek  en wetgeving waarbij u als management bepaalt waar het accent specifiek moet gelegd worden om uw doelstellingen te realiseren.

   


   

  Milieu effecten Bedrijf Overheid OmgevingBedrijf - Overheid - Omgeving

   

  Bij het uitzetten van uw businessplan moet u rekening houden met de visie en wensen van de overheid en uw directe omgeving. Wiels & Partners is de garantie dat u de focus op de operationele business kan houden terwijl wij u als partner ontzorgen van problematiek omtrent ruimtelijke ordening en andere milieu- & preventie reglementering. We treden op als katalysator tussen de diverse actoren om uw plannen waar te maken.

   

   

  Opleidingen

  • Club milieucoördinator 3 en 17 oktober 2018

   meer info...

  • Club milieucoördinator 18 en 25 april 2018 - Thema 8: Brandpreventie

   meer info...

  alle opleidingen
  Publicaties in vakpers

  • 03/10/2018

   Wat u moet weten over milieu-incidenten

   lees meer...

  • 09/08/2018

   Club milieucoördinator: meer dan 20 jaar samenwerking tussen Syntra en Wiels & Partners

   lees meer...

  alle publicaties